I.L. Stjørdals-Blink - Ski

I.L. Stjørdals-Blink - Ski

Snøproduksjon-Selbuskogen

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Ski den 23. Okt 2015

Hei skivenner!



Det nærmer seg den kalde fine tida, og mange begynner vel å glede seg til å finne frem skiene. På Selbuskogen er det som de fleste vet blitt produsert kunstsnø på førjulsvinteren de senere år for å sikre stabile og gode treningsforhold. Også i år må vi nok hjelpe vinteren i gang. Snøproduksjonen er dugnadsbasert, og det er totalt 6 idrettslag som deler på oppgaven. Temperaturforholdene er selvsagt en avgjørende faktor for å kunne produsere snø, og det er derfor naturligvis vanskelig å planlegge tidspunktet for dugnaden særlig lang tid i forvegen. Det vi vet er at hvert idrettslag vil få ansvaret for en eller flere 12 timers vakter. Selbu IL vil starte produksjonen. Vi vil gå på som lag nr. 2, og vår vakt vil gå fra kl. 06:30 til 19:00. Klarer man å produsere nok snø på 3 dager slipper vi unna må ei vakt. Tar det lengre tid må vi selvsagt påregne flere vakter. Hver 12 timers vakt vil vi internt dele i 2 med 4 mann på hvert lag. Altså trenger vi 8 mann/damer til en 12 timers vakt. Jeg ber om at de som kunne tenke seg å være med tar kontakt med meg enten pr tlf. eller e-post. Dette er selvsagt en viktig oppgave, og jeg håper derfor på stor responsJ Det føres en oversikt over all dugnadsinnsats i Stjørdals Blink, og de som bidrar her vil selvsagt få «godskrevet» dette i dugnadsoversikten.



Onsdag 28 okt. kl. 18:00 vil det være opplæring på Selbuskogen. Dette gjelder for alle de 6 idrettslagene. De som ønsker å være med på dugnaden bes stille på denne opplæringa. De som p.t. er usikker på om de kan være med på dugnaden er uansett hjertelig velkommen til å stille på opplæringskvelden. Det er positivt at så mange som mulig i laget har kunnskap om produksjonen enten den kommer til nytte i år eller senere år.



Er det spørsmål til dette er det bra å ta kontakt!

Med vennlig hilsen

Nils Borgar Husby

Mobil: + 47 957 37 869

Epost: nbh@hem.no





Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc