I.L. Stjørdals-Blink - Ski

I.L. Stjørdals-Blink - Ski

KM-stafett

Postet av I.L. Stjørdals-Blink - Ski den 15. Jan 2016

Søndag morgen kl. 07.30 dro vi 45 stk med buss til Grong, for å delta med 8 lag i KM-stafetten.

Bussturen på ca 2.5 time oppover foregikk stille og rolig, og vi var klare til dyst etter at vi kom fram. Noen satte opp telt og vimpel for å gjøre oss synlige, startnummer ble hentet og satt på deltakerne, andre tok fatt på festesmurningen hos de som skulle gå første etappe. Løypene ble testet, og med all snøen som hadde kommet, ble det konstatert ganske tunge forhold.

Likevel var det ingen som klaget over dette, og stafetten var plutselig i gang.

Først ute var det gutter 8-10 år, mens jentene i samme årsklasse startet etterpå. Da de hadde gjort seg ferdig, var det jenter 11-12 år sin tur, og der stilte vi med 3 lag. Til slutt var det gutter 13-14 år som avsluttet for vår del. Mange spennende dueller ble utkjempet, slik det skal være på en stafett.

Etter løpet fikk alle sine velfortjente premier etter en kjempeinnsats i løypene. Smilende og glade barn mottok luene på premieutdelingen.

Hjemturen ble et kapittel for seg selv, men etter langt om lenge, og lenger enn langt......ankom vi fjellhallen i åtte-tiden på kvelden. Kort oppsummert: havari av bussen, venting og omlasting i ny buss, sperring av E6, omkjøring rundt Snåsavatnet og stopp på annenhver veikro og bensinstasjon for påfylling av snavvel og drikke, og med påfølgende do-pause :o)

En stor takk til alle barna som holdt det gående et halvt døgn med et upåklagelig godt humør og godt samhold. I tillegg er det viktig å ha med seg et sterkt og positivt støtteapparat med foreldre, som også er av ypperste klasse. Vi gleder oss allerede til neste arrangement.

Minner om egenandelen for bussen. 100,- per voksen, og 50,- per barn. Dette betaler dere selv, direkte på kt.nr 4465 23 86080

Sportslig hilsen

Håvard


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline