Løypeinfo:

Selbuskogen har fått rikelig med snø de siste dagene, og tråkkemaskinen har gått jevnt i hele dag for å pakke løypene. Med fredagen uten store mengder nedbør, så skal forholdene i helga bli veldig gode.

Konkurranseløypene kjøres fredag ettermiddag, lørdag morgen og søndag morgen.

Lørdag kjøres det doble klassiskspor både for 4 km og 6 km. Søndag vil det kun bli satt et hvilespor i de bratteste nedoverbakkene.

Det vil være vakter rundt omkring i løypa begge dagene som observerer skøytetak, stakefri sone og evt andre hendelser.

Oppvarmingsspor kjøres i turtraseen som starter fra den nordlige delen av parkeringsplassen. Deler av konkurranseløypene rundt stadion vil muligens stenges lørdag morgen. Det vil selvsagt være mulig å gå gjennom mesteparten av løypene, men ber om at eventuelle forbud noen steder overholdes.

Siste løypeinfo:

Det blir et skarpt føre på lørdag, og enkelte steder vil sporene bli tatt bort. Dette gjelder i krappe svinger. Det vil også være merket skilt med "OBS SKARP SVING!" ved behov.

Smøretips: Det ryktes at sannsynligheten for klister vil være stor. Løypene kjøres på nytt igjen lørdag morgen.

løypeinfo søndag:

Traseen ble kjørt lørdag ettermiddag, samt at den vil bli kjørt tidlig søndag morgen. Det vil bli en fartsfylt dag på Selbuskogen med en løype på 2km for alle. Legg spesielt merke til den lange nedoverkjøringen etter ca 1,5 km....der kan det bli stor fart. Vi ønsker alle sammen lykke til med søndagens konkurranser. 


Powered by: Bloc